Hage & Fritid

Hyttetomt i Øygarden? Campingvogn på Voss? En garasje fylt til randen av ting du skulle kvittet deg med, men som du aldri får tid til å kaste? Vi kan hjelpe!


bod.jpg

Bod/Redskapsskjul
Riktig nok dreier mye seg om garasjer hos oss, men vi leverer også andre byggverk på bestilling. Et eksempel på dette er frittstående boder/redskapsskjul. Ypperlige til å lagre plenklipper, hageredskaper, hagemøbler og kulegrill straks grillsesongen er over.

Standard størrelse ( B 2,80 x L 3,60 meter) bygges i vårt anlegg i Eidsvåg og transporteres til ønsket destinasjon.

 

 

 

Vi leverer også skreddersydde løsninger om vår standardstørrelse ikke passer. Denne blir i så fall bygget på stedet pga transportbegrensninger.

Ta kontakt med oss for detaljer.


mcgarasjen.jpg

MC garasjen
Kanskje du har motorsykkel og ved, gardintrapper og vinterdekk til bilen – i tillegg til selve bilen – stablet oppover andre i garasjen? Da er det gjerne ikke plass til din «øyensten». La derfor sykkelen få sitt eget lille «krypinn». Vi har laget en garasje spesielt til dette formålet. MC garasjen er 2,80 x 3,60 meter og leveres med garasjeport i stål.

Ta kontakt med oss for detaljer.

 

 

 

 


spikertelt.jpg

«Spikertelt»

Har du funnet ditt campingparadis? Det stedet hvor tiden står stille og du får din velfortjente hvil fra en hektisk hverdag? Har du nok plass til rekreasjon?

Vi har ved flere anledninger snekret sammen «spikertelt» til campingvogner i slike «personlige paradis». Et «spikertelt» dobler gjerne tilgjengelig areal på «hytta» og øker både trivsel og komfort. Og litt komfort skal man da ha – selv på «hytta»!

Ta kontakt med oss for detaljer og befaring

 

 

 

 


hytte.jpg

Hytter
Om du skulle være i den situasjonen at du har en hyttetomt, men ingen hytte. Vi kan selvsagt hjelpe deg med det også. Vi hjelper deg med planlegging, papirarbeid og bygging av ditt hytteprosjekt.

Kontakt oss for befaring