Montering

hele_vegger_1.jpg

Du har to muligheter hos oss når det kommer til levering og montering: Byggesett eller komplett.

Komplett
Om du velger å få garasjen levert komplett, er det grei skuring; Vi avtale en dag for levering, vi kommer hjem til deg med ferdige moduler og monterer. Et par tre dager etter levering er garasjen klar.

Byggesett
Hva innebærer “byggesett”, tenker du kanskje. Det høres i grunnen ut som et puslespill. Tid- og tolmodighetskrevende – og veldig vanskelig. Heldigvis for deg finnes det to typer byggesett;  ”Bjørgvin Garasjens byggesett” og “andre leverandørers byggesett”.

Som du kanskje har lest under “Produksjon” fanen leveres en Bjørgvin Garasje med hele vegger. Dette betyr at veggene ikke er oppstykket i mindre seksjoner – noe som er ganske vanlig  i bransjen. Vinduer og dører er også montert på forhånd. Disse tingene er med på å forenkle jobben for deg.

I vår “byggesett” pakke setter vi opp og sammenkobler de ferdige veggene, monterer gavlene og løfter alle takstolene opp i sentrert posisjon på garasjen. Jobben som gjenstår for deg er å plassere takstolene i riktige posisjoner, legge sutak, lekte og legge takstein. Du må også legge gulvspon på hemsen. En smal sak om du vet opp og ned på en hammer.

Vårt mål er å gjøre ting enklest mulig for våre kunder, og vi våger følgende påstand: Stort enklere enn dette får du ikke.