Erfaringer som gir smarte løsninger

DET BESTE MED våre garasjer er det du ikke ser. For bak et vanlig ytre ligger mange års erfaring, kvalitetssikring av materialer og en fleksibel planleggingsprosess.

VI VIL HER prøve å synliggjøre disse detaljene som skiller en Bjørgvin Garasje fra andre elementgarasjer på markedet og på den måten overbevise deg om at Bjørgvin Garasjen er det riktige valget for deg.


hele_vegger_1.jpg

SMART PRODUKSJON: Elementene produseres innendørs – skjermet for vær og vind. Vi jobber også slik at én (1) vegg er ett (1) element. Noen av våre konkurrenter setter vegger sammen av flere elementer. Vår metode sikrer dermed kortere monteringstid enn det våre konkurrenter kan skilte med.

Kombinerer en innendørs produksjon med kort monteringstid reduserer vi faren for fuktskader før garasjens ferdigstillelse!

Bjørgvin Garasjen er et vaskeekte vestlandsprodukt med solid lokal forankring. Alle elementer produseres nemlig lokalt – på vårt anlegg i Eidsvåg. Dette medfører kort leveringstid og lave transportkostnader.

 


SMART «INSIGHT»: Vi har lang erfaring fra byggebransjen på vestlandet.

Vi vet hvor skoen trykker. Dermed har vi kommet opp med en del smarte løsninger for å gjøre produktet vårt bedre.

Et eksempel på dette er at våre garasjer leveres med ferdig grunnet kledning. Ubehandlet kledning bør ikke stå ubehandlet mer enn 14 dager før den er forringet. Ferdig grunnet kledning kan stå «over vinteren» før du maler/beiser.

Fukt-/Vindsperre er et annet eksempel. Våre konkurrenter fester kledningen direkte til reisverk uten å benytte vind-/fuktsperre. Dette medfører økt risiko for fuktskader. Kledningen vil etterhvert trekke seg  sammen og gjøre det mulig for vann å trekke gjennom mellom bordene. Dette vannet samler seg gjerne i små pytter på reisverket på innsiden av veggen (se bilder nede til høyre).  Bjørgvin Garasjen leveres med fukt-/vindsperre festet i reisverket – samtidig som vi lekter ut kledningen. På den måten vil vann – som med tiden kan trekke gjennom kledningen – stoppes av fukt-/vindsperren og renne ned og ut i mellomrommet mellom kledning og sperren.

Kombinerer en ferdiggrunnet kledning med fukt-/vindsperre – og «utlektett» kledning – reduserer vi faren for fuktskader etter garasjens ferdigstillelse!

 


INGEN UBEHAGELIGE OVERRASKELSER: Bjørgvin Garasjen leveres med mye utstyr som standard; Vinduer, dør, garasjeport i stål og garasjeportåpner. Dette er ikke noe som må legges til i ettertid og som fordyrer din garasje.  Videre er våre transportkostnader «innbakt» i prisen på garasjen.

Prisen som oppgis på valgt garasje er dermed den prisen du skal betale.